Reviews

Andere toepassingen
De displays van CollectionDisplay zijn naast KLM huisjes natuurlijk ook geschikt om andere collecties mooi te presenteren.

Denk daarbij aan modeltreinen, parfumflesjes, bijzondere miniatuurtjes, modelauto’s en wat u maar meer verzameld. Het team van CollectionDisplay zou het heel leuk vinden wanneer u een foto stuurt van een display met uw collectie. Mail uw foto naar info@CollectionDisplay.nl.

Reviews van klanten
Dit stuurde klanten van CollectionDisplay na ontvangst van hun display.

2 april 2024

Goedemorgen,

Zoals beloofd een foto van de display-kast.
Het was een cadeau voor mij man en hij was er erg blij. Zo blij, dat hij redelijk snel is opgehangen.

Bedankt!
Christa en Diederik

Review Christa
18 december 2023

Beste Herman,

We hebben de vitrines laten ophangen en onze 2e serie KLM huisjes erin gezet. We zijn er superblij mee!

Bijgaand een foto.

Met vriendelijke groet,
Ko en Silvy

Review Ko en Silvy
19 augustus 2022

Hi Herman,
Nou… het heeft even geduurd, en alhoewel de display inderdaad op de millimeter in het toilet boven de tegelrand paste… heb ik toch voor een andere plek gekozen. Nu, naderhand, erg blij mee, want het waterpas uitlijnen en de benodigde bewegingsruimte hadden het er niet makkelijker op gemaakt.
Wat een TOP-display!!! Helemaal trots op!
Licht is even niet zo mooi, maar daar moet je doorheen kijken. Check ook even rechtsonder in beeld.
Groet, dank, en fijne feestdagen!
René.

Review René
28 november 2021

Hallo Herman,
De display hangt! Het is een plaatje voor de kamer, erg mooi. Bedankt voor het meedenken en de service. Ik moest even wachten maar dat was de moeite waard. Wanneer ik weer een display nodig heb dan meld ik me weer bij je. Nogmaals bedankt!
Kim, Volendam

Review Kim, Volendam
11 mei 2021

Herman,
Wij hebben nu de kast gemonteerd en volgeladen. 101 huisjes en koninklijk paleis en we hadden ook nog 8 tegeltjes die KLM gaf in Business Class toen de huisjes alleen voor eerste klas was. Dat moet van de 80er jaren geweest zijn. Nog bedankt, is prima kwaliteit en staat erg mooi. Bedankt voor je geweldige product.
Jan, Alkmaar

Review Jan, Alkmaar
19 oktober 2019

Beste Herman,
De display hangt en de huisjes staan er in. Het staat prachtig. Ik ben er superblij mee en ook met je geweldige service en uitleg. Nogmaals hartelijk dank. Ik hoop ooit nog eens een volgende display te bestellen voor de volgende honderd huisjes.
Hartelijke groeten,
Betty

Review Betty
5 oktober 2019

Goedemorgen Herman,
De vitrine is opgehangen en gevuld. Zie svp de bijgevoegde foto. We zijn er erg blij mee.
Dank voor de prettige samenwerking!
Groet,
Dick

Review Dick
19 maart 2019

We zijn erg tevreden over de manier waarop gewerkt wordt. Zeer creatief en meedenkend. We zijn erg blij met het resultaat.
Hans en Evelien

3 januari 2019

Hallo Herman,
De displays hangen allemaal, de huisjes staan er in en het ziet er heel netjes uit. Het meeste werk was de huisjes van de oude stellage afhalen en in de juiste volgorde te houden.
De kast waar de specials in komen hangt nog niet maar dat komt wel.
Groetjes,
Pam

Review Pam
8 maart 2018

Beste Herman,
Complimenten voor de goede, snelle en correcte afhandeling.
Het is een prachtig mooi afgewerkt product en we zijn er heel gelukkig mee.
Met vriendelijke groet,
Ton

Review Ton
20 november 2017

Finaly I found the perfect show case for my collection of KLM houses.
A cristal clear, high quality case. Perfect fit and dust free. Thanks for the tip.
I’m more than satisfied .
Paul

Review Paul
31 mei 2017

Beste Herman,
We hebben vorige week een vitrine bij je opgehaald en willen je laten weten
dat we er erg blij mee zijn, echt fantastisch!
Hein

19 november 2016

This display case is a winner! Its simple, clean lines provide a perfect contrast to the detailed look of KLM houses and
show them off to stunning advantage. Because it is completely transparent the houses are visible from any angle.
It is beautifully made from quality materials and was delivered right on time and very well packaged.
Before buying I searched long and hard for a case that would show off my husband’s collection without
disrupting the decor of the rest of the room too much. This one keeps things nice and light,
which leaves both of us happy.
Correction: I’m happy, husband’s over the moon! Perfect birthday present.
Maria, Amsterdam

Review Maria, Amsterdam
2 november 2016

Goedenavond,
Ik heb vanmiddag het display ontvangen. Het ziet er heel mooi uit en ik ben benieuwd hoe het zal staan met de huisjes erin.
Met vriendelijke groet,
Lee

19 augustus 2016

Beste Herman,
We hebben de display die wij gisteren bij je hebben opgehaald opgehangen, hij is helemaal naar ons zin.
Met vriendelijke groet,
Piet en José

Review Piet en José
11 maart 2016

Hallo Herman,
Wij hebben de display afgelopen woensdag ontvangen en zijn er heel blij mee.
Het was gisteravond aardig wat poetswerk om de 96 huisjes plus House of Bols
van al het stof te ontdoen, maar dat is vanaf nu ‘verleden tijd’.
Pas na 7 oktober gaat de voorplaat er weer af om huisje 97 te plaatsen.
Vanochtend hebben we de display opgehangen en ingericht.
We zijn trots op ons grote typisch ‘Hollandse’ schilderij. (foto is opvraagbaar)
Hartelijk dank voor de correcte levering.
Met hartelijke groet,
Loes

20 december 2015

Hallo Herman,
Eindelijk de huisjes op de displays geplaatst.
Ze kunnen er niet allemaal op, heb er zeker nog 200.
Staat mooi hoor.
Groetjes,
Pam

Review Pam
1 september 2015

Beste Herman,
Inmiddels terug van vakantie. In de bijlage tref je twee foto’s van het
wanddisplay aan. Ik ben er erg tevreden mee. De lege plaatsen worden
geleidelijk aan gevuld, verwacht ik.
Vriendelijke groet,
Bob

Review Bob
7 december 2014

Beste Herman
Vandaag is de kast in goede orde aangekomen.
Was is ie mooi, was zeker het wachten waard,
heb ‘m gelijk opgehangen en ingericht, ik wacht
al jaren op een mooie oplossing voor m’n huisjes,
bij deze dus, zie bijlage.
Nogmaals dank voor de goede zorgen,
Groet,
Jack

7 november 2014

Hallo,
De display is goed aangekomen. Onderstaand een foto van de display met alle 94 huisjes.
Monique

Review Monique
7 oktober 2014

Beste Herman,
Vandaag hebben we het wandmodel display ontvangen. Hij hangt inmiddels en is ook al in gebruik genomen.
Dank, we zijn er erg blij mee.
Met vriendelijke groeten,
Eric

Review Eric